Livu Canlı Yayın Para Kazanma

Livu canlı yayın para kazanma son dönemin popüler konuları arasında yer almakta. Uygulamadan bu sayede yayın yaparak para kazanabilrisiniz. Çoğu kişinin LivU ile para kazanmayı bilmediğini düşünüyoruz. LivU uygulaması popüler sosyal medya canlı yayın uygulamalarından biridir. Bu nedenle, çevrimiçi para kazanmak için bu uygulamayı seçerseniz, LivU uygulamasını kullanarak para kazanmak için maksimum şans bulunmaktadır. İyi beceri ve bilgi birikimine sahip olan ve toplum içinde yeteneklerini kanıtlayamayan kişiler için LivU uygulaması başlatıldı.

Yani bu tarz kişiler için LivU pc uygulaması yayınlandı. Android, IOS ve hatta PC’de bile para ödemeden kullanabileceğimiz bu uygulama. Bu, yatırım yapmadan LivU uygulamasıyla para kazanmak için iyi bir fırsat. Bu yazıda LivU uygulaması ile nasıl para kazanılacağını öğreneceksiniz. Bu yönteme başlamadan önce LivU uygulamasını yüklemeniz gerekir.

Livu Canlı Yayın Para Kazanma

LivU ile canlı yayın yap para kazan için yayıncı olmanız gerekmektedir. Uygulamada kamerada kendinizi gördüğünüz zaman eşleşme ekranında sol üst tarafında bulunan Kraliçe Modunu çevrimiçi hale getirmeniz gerekir.

Bu işlemi yaptıktan sonra sistem sizi “Kraliçe Duvarı” adında olan platformda profilinizi gösterecektir. Bu sayfayı sadece Altın para kullananlar görüntüleyebilir, bu kısımda birinin sizi seçmesi ve sizi aradıktan sonra 60 Altın para kazanmış olursunuz. Konuşulan her dakika için 60 Altın para kazanmaya devam edersiniz.

Livu canlı yayın para kazanma konusunda bizlere ulaşabilirsiniz. Sizi arayan kişiler arkadaş listesine eklerse ve arkadaş listesinden arama gerçekleştirirse dakika başına 120 Altın para kazanırsınız. 750 Altın para 1 dolara denk gelir, ne kadar çok altın para kazanırsanız o kadar fazla para kazanırsanız. Livu ajans olarak sizlere bu konuda en iyi şekilde yardımcı olabiliriz.