Livu Nedir? Livu Para Kazanma! Livu İndir

Livu nedirLivu para kazanma, Nasıl indirilir ve Para çekme gibi birçok soru ve konunun detaylarını bulabilirsiniz. Görüntülü chat uygulaması olan Livu Nedir kısaca kullanıcıların yeni arkadaş edinmesini sağlayan sosyal platform olmasının yanında. Kadın kullanıcıların uygulamadan kazanç sağlamasına olanak vermektedir.  

Görüntülü Sohbet Operatörü olup Livu uygulamasında kazanç elde etmek için bizimle iletişime geçin.

Livu Nedir? (YaarLive)

Livu, Clash Arts Hk Limited isimli şirketin ürettiği ve tüm dünyada 40 milyondan fazla indirmesi olan bir görüntülü sohbet uygulamasıdır. Uygulama, görüntülü ve sesli sohbetin yanı sıra onlarca filtre ve chat kullanımı sunar. Her ay 10 milyondan fazla aktif kullanıcısı bulunan platformun öne çıkan bir başka özelliği ise bu platformda yayıncı olarak para kazanabilmenin mümkün olması. Kısaca Livu nedir diye soracak olursak, Livu Nedir sorusuna hem bir görüntülü sohbet ağı hem de bir yayın platformudur diyebiliriz.

Günümüzde internetin yaygınlaşması, haberleşme ve iletişim alanına ciddi yenilikler getirdi. Bugün birçok uygulama sayesinde mesafe tanımaksızın iletişim kurmak mümkün. Öte yandan dijital dünyanın büyümesi ve herkes tarafından kullanılması, insanlara internet üzerinden gelir elde etme fırsatı da verir. İşte Livu da bu iki fonksiyonu yerine getiren yeni nesil sosyal medya uygulamalarından biri. Livu ile hem görüntülü konuş, yeni insanlarla tanış hem de bir Livu yayıncısı olarak para kazanabilirsiniz

35’den fazla dilde kullanım imkanı bulunan uygulamada, kullanıcılar yayıncıları desteklemek için hediye altın gönderiyor ve yayıncıyla arkadaş olabiliyor. Bugün birçok kadın yayıncı, uygulama üzerinden düzenli ve ciddi gelir elde edebiliyor.

Livu Akira Ajans Ödül
Livu Akira Ajans Ödül
  • Boş vaktini değerlendirip Livu & YaarLive’da, yayıncı olup para Kazanabilirsin.
  • Kameralı Sohbet ile yeni arkadaşlar edinebilirsin.
  • Dünyanın her yerinden insanlarla Görüntülü Sohbetle eğlenceli vakit geçirebilirsin.

Şimdi Livu’da nasıl yayıncı olunur ve Livu para kazanma sorularının cevabını verelim.

Livu Para Kazanma

Livu üzerinden para kazan; öncelikle Livu uygulamasını telefonunuza veya tabletinize indirmeniz gerekir. Ardından uygulama içerisindeki eşleşme ekranının sol üst kısmındaki Kraliçe Modu’nu aktif etmeniz gerekiyor. Daha sonra uygulamanın bütün yayıncıları listelediği Kraliçe Duvarı isimli panelde görünme hakkı kazanacaksınız. Bu panel, sadece uygulama içinde parasal değeri olan altın satın alan kullanıcılar tarafından görünür.

Kraliçe Duvarı üzerinden sizi seçmek isteyen bir kişi, bu işlem için size 80 altın öder. Daha sonra sizinle yapacağı her 1 dakikalık görüşme için 80 altın ödemeye devam eder. Daha sonra bu kullanıcı sizinle iyi anlaşırsa sizi arkadaş listesine ekler. Arkadaş listesine ekledikten sonra sizi ararsa da her dakika için bu defa 120 altın kazanırsınız.

Uygulama içerisindeki her 750 altın 1 dolara tekabül etmektedir. Uygulama içerisindeki aktifliğinize göre haftalık olarak 25-1200 dolar arasında gelir elde etmek mümkün. Para kazanma konusunda tabii ki birtakım ayrıntılar ve püf noktalar bulunmakta. Ajansımız bu konuda destek vererek profilinizi güçlendiriyor ve normal bir yayıncıdan daha fazla para kazanmanızı sağlıyor. Ayrıca Livu Para Hesaplama konumuzu inceleyebilirsiniz.

Livu Nasıl Yayıncı Olurum?

Boş vaktini paraya çevirmek mi istiyorsun ? Akira Ajans farkıyla yayıncı olmak için iletişime geçin. Hiçbir şart ve koşul olmadan başlayın Sizde sadece görüntülü sohbet ile Haftalık 500 ile 5.000 Arası kazanca ulaşın.

Başlamak için ne yapmanız gerekiyor ;
Livu uygulamasını indirin Yüzünüzün belirgin olduğu bir resim ve 5 saniyeden uzun video ekleyin.
Profilinizi bize iletin yayıncılığınızı onaylayalım, onay süreci sonrasında görüntülü sohbet ettiğiniz her dakikada 1 tl kazanın.
Ayrıca sohbet esnasında gönderilen hediyeler ile kazancınızı katlayın.
Ödemeleriniz haftalık olarak hesabınıza yatırılsın.

Neden Livu’da Yayıncı Olmalıyım?

Tüm dünyada internet üzerinden yapılan yayıncılık faaliyetlerinin oldukça gelişmesiyle birçok kişi artık evinden çıkmadan internet sayesinde yayın yaparak para kazanabiliyor. Bu yayın platformlarından çoğunda çok ciddi prosedür ve uzun bürokratik süreçler olabiliyor. Fakat Livu’daki süreç gayet basit. Uygulama üzerinden yayıncı olmak için tek yapmanız gereken kayıt olmak ve daha sonra Kraliçe hesabınızı aktif etmek. Daha sonra insanlar sizinle konuşmaya başladıkça siz de para kazanıyorsunuz.

Livu’da bir yayıncı olmak için ilk sebep olarak sürecin oldukça kolay olmasından bahsettik. Bunun dışında uygulamanın gelir dağıtım sisteminin de son derece net ve gayet iyi olması ayrı bir faktör olarak karşımıza çıkıyor. Örneğin sizi listesine ekleyen bir kişiyle yapacağınız her 1 dakikalık görüşme için 120 altın kazanacağınızı biliyorsunuz. Bu şekilde uygulamaya gün içerisinde 3 saat ayırarak sadece bir günde toplamda 28 dolar kazanabilirsiniz. Bunu ay hesabına tamamladığımızda ise 864 dolarlık bir gelirden söz edebiliriz. Evden günde sadece 3 saat vakit ayırarak insanlarla konuşup ayda 7000 TL üzerinde bir gelir elde etmiş olursunuz.

Gelir sağlama konusundaki mantığı ve gelirin hesaplanır olması yönüyle de Livu diğer yayın platformlarından ayrılıyor. Örneğin Livu’da yayıncı olmadan önce yukarıdaki gibi basit bir hesapla kazancınızı hesaplayabilirsiniz. Dijital yayıncılığa yeni başlayan, evden para kazanmak isteyen birçok kadın Livu’da yayıncılık yapıyor. Dünyada dijital yayıncılığa erken geçen birçok isim bugün alanında marka olmuş durumda. Livu ise yayıncılık sektörüne girmek isteyip geç kaldığını düşünen kişiler için harika bir fırsat. Özellikle ortada hesaplanır bir kazançtan söz edilmesi, yayıncılık yapacak kişiler için en önemli kıstaslardan biridir. Ayrıca Livu kullanmak için sadece görüntülü konuşabileceğiniz telefon olması yeterli.

Yayıncılık konusunda herhangi bir soru veya tavsiye almak için iletişim bölümünden ajansımıza ulaşabilirsiniz. Dilerseniz Livu’da yayıncı olmak üzerine profesyonel destek alarak kazancınızı da arttırabilirsiniz.

Livu Para Çekme

Livu uygulaması üzerinden kazandığınız parayı haftalık olarak alırsınız. Ödeme periyotları bakımından benzer platformlardan daha yayıncı dostu olan Livu, ödemeleri haftalık olarak hesaba yatırmaktadır.

Uygulama üzerinden para çekmek için bir yalnızca bir banka hesabına ihtiyacınız bulunmaktadır. OTT isimli uluslararası ödeme sağlayıcı şirket, Livu’da bulunan bakiyenizi banka hesabınıza transfer eder. Bu para transfer süreci 4 ile 7 gün arasında sürmektedir. Hafta, pazarı pazartesiye bağlayan gece 03:00’de hafta bitmektedir. Livu Ödemeler cuma günü hesaplara gönderir. Eğer ödeme cuma akşama kadar hesabınıza geçmez ise pazartesi veya salı günü yatar.

Livu Nasıl Para Çekilir ?
Livu PARA ÇEKME

Livu para yatırma işlemi yaparken süreç şu şekilde ilerler:

  • Bankanıza ait IBAN adresinizi Livu’ya kaydedersiniz.
  • Uygulama maaşlarınızı, OTT aracılığıyla kayıtlı olan IBAN adresine bağlı banka hesabınıza gönderir.

Para çekme noktasında ajansımız size rehberlik ederek bu süreci eksiksiz atlatmanızı sağlar.

Livu Avantajları ve Öne Çıkan Diğer Özellikleri

YaarLive & Livu’nun Görüntülü sohbet uygulamalarından ve diğer yayın platformlarından ayrılan birçok özelliği mevcut. Bu özellikler, Livu’yu hem hızlı bir video chat uygulaması hem de gelir kaynağı haline getiriyor. İşte Livu’nun öne çıkan bazı özellikleri ve avantajları:

  • Aylık 10 milyonun üzerinde potansiyel izleyici
  • Dinamik ve hızlı bir ara yüz
  • Dilini bilmediğiniz insanlarla konuşurken emoji ve duygu balonlarıyla anlaşabilme
  • Haftalık ödeme alabilme
  • Tüm akıllı cihazlardan erişebilme
  • Gerçek isim vermenize gerek yoktur
  • Yayıncı olmak için herhangi bir araç gereç almaya gerek olmaması
  • Gizlilik odaklı yüz bulanıklaştırma efekti
  • Video görüşmelerde güzelleştiren yüz efektleri
  • Kolay kayıt olma ve rastgele eşleşme ile hızlı arkadaş bulma
  • 190 farklı ülkeden yeni insanlarla tanışabilme

Bu özellikler, Livu’yu benzerlerinden ayıran bazı temel fonksiyonlardır.

Daha Fazla Kazanan Bir Yayıncı Olmak

Livu’ya kayıt olduktan sonra bir Kraliçe olmak son derece kolaydır. Hesabınızı aktif ettikten sonra daha fazla kişiye ulaşmak için bazı stratejiler gerekmektedir. Ajansımız bu konuda birçok yayıncıya profesyonel destek sunmaktadır.

Bu destekler;

  • Yayın planı belirleme
  •  İçerik üretme
  •  İletişim ve dil kullanımı
  • Bazı görsel düzenlemeler
  • Para çekme sürecinin anlatılması gibi birtakım konuları içermektedir.

Ajansımızın sunduğu destek sayesinde, uygulamaya yeni kayıt olan bir yayıncı ciddi gelir seviyelerine ulaşabilmektedir.

Livu Nasıl İndirilir?

Livu resmi web sitesi üzerinden veya App Store ve Google Play üzerinden indirin. Cihazınızla uyumlu mobil mağazayı seçtikten sonra uygulamayı indirip kayıt olabilirsiniz. Uygulama içerisinde fark edilir olmak ve Kraliçe Duvarı’nda dikkat çekmek için profilinin önemi büyüktür. Bu Konuda ajansımız tarafından profesyonel destek alabilirsiniz.