Livu Maaş Tablosu

Livu ödemeler ne zaman yatar ve Livu maaş tablosu.

Livu maaş tablosu, Coins (Altın Para) fiyatları ve Livu kazanç nasıl hesaplanır detaylı bir şekilde anlatacağım. Eğer uygulamada iyi bir kazanç sağlamak istiyorsanız bu hesabı iyi bilmeniz gerekir. Birebir görüntülü chat uygulamaları arasında yayıncılara en büyük kazancı veren Livu‘dur.

Livu Maaş Tablosu Ve Kazançlar

Bu yazımıza geldiyseniz yayıncısınız veya yayıncı olmak istiyor araştırma yapıyorsunuzdur. Eğer yayıncı değilseniz uygulama hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız Livu Nedir? Livu Para Kazanma yazımızı okuyun.

Yayıncılar uygulamada kategoriler şeklindedir ve dakika başı kazanç ücretleri değişir. Ayrıca bilmeniz gerekir yeni başlayan kişiler 2 maaş haftası 850 Coinse 1 $ kazanır. Daha sonra arama dakika ortalaması devreye girer. Son 7 günün dakika ortalaması 150 saniye üstündeyse Group 1 (Green) kategorisinde olursunuz yani renklere (Gruplara) göre kazançlar değişmektedir.

Livu Gruplar (Renkler)

Yeni yayıncılar harici diğer gruplar arama dakika ortalamasına göre sistem tarafından otomatik hesaplanır. Livu renk kategorileri ve kazançları aşağıda yer almaktadır ama uygulamanın kurallarına uymayan yayıncılardan belli oranda maaş kesintisi yapılmaktadır. Maaş kesintilerini öğrenmek için Livu Kuralları yazımıza göz atmayı unutmayın.

  • Group 1 (Green) 750 Coins’e 1 $ kazanır. ADO 150 saniye üzeri olan kişiler Green olur. Arkadaş araması dakika ücreti 120 coins.
  • Group N (New) Yeni yayıncılar 2 maaş haftası 850 coins 1 $ kazanır. Arkadaş araması ücreti 80-100 coins’tir.
  • Group 2 (Yellow) 850 Coins’e 1 $ kazanır. ADO 90-150 saniye arasında olan kişiler Yellow olur. Arkadaş araması dk ücreti 80-100 coins’tir.
  • Group 3-4-Z (Red-Black-ZERO-UNKNOW) 950 Coins’e 1 $ kazanır. ADO 90 saniye altında olan kişilerdir ve rengi Red yani Group 3 olan kişiye ödeme yapılır. Eğer Rengi black ise ödeme yapılmaz ve yayıncılık silinir. Bu kişi tekrar yayıncı olamaz.

Livu Renklere Göre Maaşlar

Üste ki listede gördüğünüz gibi her grubun kazancı farklıdır total maaş hesaplarken ve dakika ücreti olarak fark vardır. Livu yayıncısı olarak sizlerde renginize göre üsteki tabloya göre hesap yapabilirsiniz. Sadece yapmanız gereken total coins’inizi renginizin değerine bölmek. Eğer bu hesabı yapamıyorsanız altta ki Livu Maaş Tablosunu inceleyin.

Livu Yayıncı Maaş Tablosu ve Kazanç Hesaplama
Livu maaş tablosu

Livu yayıncı maaşları resimde belirtildiği gibi renklere göre değişmektedir, eğer tabloda yer alan coins aralığında değil ise kazancını toplam coinsinizi renginize böldüğünüzde maaş çıkar. Bu kısıma kadar her şeyi anladığınızı düşünüyorum ve en çok merak edilen maaşlar ne zaman yatıyor a geliyoruz. Eğer Sorunuzun cevabı merak ediyorsanız Livu Maaş Ödemelerine Tıklayın.