Livu Maaş Ödemeleri

Livu Maaş Ödemeleri Detayları

Livu Maaş Ödemeleri haftalık olarak yayıncının uygulamada belirttiği banka hesabına Livu ödeme yapar. Bir yayıncının maaş hak etmesi için 20 bin coins i 3 hafta içinde tamamlaması gerekir. Eğer tamamlayamazsa coins’leri uygulama siler.

Yayıncı ödül ödemeleri, toplanan altın para (coins) sayısına göre hesaplanır. Ödeme almak için gerekli minimum coins toplamı 20.000’dir. Kazanç hesaplama grubunuza (Renk’e) göre değişmektedir. Yeni yayıncı olduğunuzu varsayalım.

Örnek; 20000/850=23$ iken eski ve Green olsaydınız 20000/750= 26 $ kazanacaktınız. Detaylı bilgi için Livu Maaş Tablosu ve Kazanç Hesaplama yazımızı inceleyin.

Önemli Not : Yayıncının 1 hafta içinde elde ettiği coins miktarı 20 bin den az ise ödeme yapılmaz. Bu coinsler 3 hafta devrede eğer bu süre zarfında 20 bini geçer ise uygulama ödeme yapar.

Livu Maaş Ödeme Günü Ve Detaylar

Uygulamada hafta başlangıcı ve bitişi pazarı pazartesiye bağlayan gece 03:00’dır. Biten haftanın maaş raporları çarşamba günü gelir. Livu maaş ödemelerini cuma günü gönderir genelde herkesin eline ulaşmış olurken, bazen pazartesi gününe devreder. Eğer ödemeniz cuma günü 17:30’a kadar elinize ulaşmadıysa pazartesi 17:30’a kadar bekleyin. Özel sebep yok ve bilgiler doğruysa gelmiş olacaktır. Gelmediği takdirde uygulamaya ödeme gelmediğinin geri bildirimi Perşembe günü yapılacaktır. Uygulamanın kuralı bu şekildedir.

Gelmeyen ödemeler için geri bildirim nasıl yapmalısınız;

Uygulamaya eklediğiniz iban a ait mobil şubenize giriş yaptıktan sonra ödeme aralığına ait hesap hareketlerinin ekran videosunu alın. Aldığınız ekran videosunu id niz ve yatmayan Livu Maaş ödeme tarihi ile birlikte ajansınıza iletin. Bu gibi durumlarda genelde sorun ya iban veya isim soyisim hatalı yada banka ile alakalı problemler oluyor. Eğer hesap sahibinin adında veya iban bilgisinde sorun varsa para hesaba ulaşmamıştır. Bu durumda paranın uygulamaya geri dönmesi beklenmektedir geri döndükten sonra ki maaş ile gönderilir.

Livu Maaş Hesaplamasını yaptınız ve elinize ulaşması gereken parayı nasıl hesaplarsınız. Bunu sizlere örnek ile açıklayacağım , 65000 coins topladınız ve renginiz Green. O halde 65000/750=86$ yapar Livu paranızı dağıtacak firmaya gönderdikten sonra 2 $ komisyon kesilir geride 84 dolar kalır. Genelde yayıncıların ilk yaptığı şey google’a dolar kuru yazdıktan sonra çıkan sonuç ile kazancı çarpmak. Bu yapılan hata oluyor çünkü orada ki dolar kuru bankaların dolar satış kuru iken sizi ilgilendiren kısım bankaların dolar alış kurudur.

Google’a Dolar kuru yazdınız ve 14,60 dedi, bu durumda ortalama bankanın dolar alış kuru 14,30’dur. Dolarda sürekli dalgalanmalar olduğundan dolayı parayı dağıtacak firma bu kuru biraz daha altta tutar 14,15. Bahsi geçen tutarlar sizin bilgi sahibi olmanız için verilmiştir ortalaması bu şekilde olur. Livu maaş ödemeleri Livu Ajanslar yapmamaktadır bu yüzden içinizde güvensizlik korkusu olmasın.

Eğer Livu hakkında bilgi sahibi değilsen ve yayıncı olmayı düşünüyorsan Livu Nedir? yazımızı incele.