Livu Ajans Nasıl Açılır ?

Livu ajans nasıl kurulur ?

Livu ajans nasıl açılır, Livu ajans komisyonları ve menajerlik hakkında merak ettiğiniz soruları sizler için bu makalemizde cevaplıyoruz. İnternetten para kazanmanın bir çok yolu vardır bunlardan biriside görüntülü chat uygulamalarına yayıncı sağlamak. Livu birebir görüntülü chat uygulamasında Livu Ajans Açmanız için belli bir potansiyeliniz olması gerekmektedir Eğer şartları karşılayabiliyorsanız ve  Livu yönetim ile irtibat kurabiliyorsanız Ajansınızı açma yolunda ilerleyebilirsiniz.

Livu Ajans Nasıl Açılır ;

  • Uygulama üzerinden ajans açabilmeniz için yönetim ile irtibatınız olması gerekmektedir.
  • Livu ajans açım işlemi için 30 tane kadın yayıncı gerekmektedir başlangıçta.
  • İngilizce bilmeniz ve uygulamada yayıncılık hakkında bilgi sahibi olmanız gerekmektedir.
  • Ajans açıldı diyelim aylık yeni yayıncı ekleme kotası var.
  • Getirdiği her yayıncıyı eğitmeli ve onlara işi öğretip para kazanmalarını sağlamalı.

Üsteki şartları sağladıktan sonraajansınız uygun görülürse yönetim aça sonra Livu uygulmasında ajans sahibi sıfatını taşırsınız.

Yönetim Livu Ajansımı Kapatabilir mi ?

  • Kural dışı bir şey yaparsanız ajansınızı yönetim kapatır.
  • Yayıncı kotasına ulaşamaz iseniz ajansınızı yönetim kapatır.
  • Düzenli yayıncı sağlamaz iseniz ajansınız kapanır. (Ajansınızdaki yayıncılar uygulama bünyesinde çalışırlar artık)

Livu’da Ajans sahibi olmanız için 30 yayıncı ile başlamak ve Livu Nedir bilmeniz gerekir. 60 yayıncı altında maaş hak eden olduğu sürece %15 maaş alırsınız. Tabi bu yayıncıların aldığı uyarılara göre düşecektir. Maaş hak eden yayıncı sayısı 30 altında ise 1 uyarı alındığında %12 ye düşer Eğer 2 yayıncınız uyarı aldığında %10 a düşer, %5 e kadar düşme olasılığı var.

Yayıncı sağlayacak potansiyeliniz var ama yeterince bilgili değilsiniz bu sizin için bir eksi olacaktır. Çünkü sizi bilgilendirecek birisi olmayacak , soru sorabileceğiniz kimse olmayacaktır. Bu durumda yayıncı kaybetmenize neden olacaktır.

Akira Ajans Livu Menejerlik ;

Akira Ajans olarak yayıncı sağlayacak potansiyelde olan kişilere; Yönetim aracılığı ile açacağınız ajans tan daha güzel teklif sunuyoruz. Livu ve yayıncılık hakkında gerekli bilgilendirmeleri yapıyor ve istediğiniz an ulaşabiliyor ve sorularınız cevapsız kalmıyor.

Livu Ajans ı sizinle açmak ile yönetimle açmak arasında ki fark nedir diye soracaksınızdır.

  • En büyük farklardan birisi üste belirtiğim konu gerekli desteği sağlamamız.
  • Uygulamada 30 yayıncı ile başlamak zorundasınız bizimle 5 yayıncı ile başlayabilirsiniz.
  • Uygulamada 100 yayıncı üstüne alacağınız komisyon maksimum %20’dir. Bizle çalışır iseniz 50 yayıncı üstünde bu komisyonu alabileceksiniz.
  • 10 yayıncı altında maaş hak eden olduğunda %10 , üstünde olur ise %15 komisyon alacaksınız.
  • Her yeni yayıncı için 20 $ tek seferlik bonus alabileceksiniz.
  • Günlük rapor ve maaş raporlarını alacaksınız.
  • Uygulamada ki çoğu ajans gibi hakkınız yenilmeyecek kuruşuna kadar alacaksınız.
  • Akira Ajans bir şirkettir sözleşme yapabiliriz.
  • Bünyemizde çalışan yayıncılar için para ödüllü etkinlikler yapmaktayız bu etkinliklerden sizin yayıncılarınızda yararlanacaktır.
  • Diğer ajanslar gibi yayıncılarınızın numarasını istemiyoruz veya grubunuza dahil etmeniz gerekmiyor.(Bu sizin zararınıza, Numaraları bizde olur.)
  • Ödemelerinizi normal şartlarda yayıncıların parası yattığı zaman alırsınız ama bizde maaş raporu geldiği zaman alabilirsiniz.

Livu Ajans mı Yoksa Menajerlik mi ?

Üste yazılan her şeyi atlamadan okudunuz ve şuan kararınız Uygulamadan ajans açma yönünde mi veya Akira Ajans bünyesinde menejerlik yönünde mi ?

Size livu da ajans açacağım diyen kişilere itibar etmeyin. Bunu yapan bir çok ajans var kendi ajanslarına alıyorlar yayıncıları. Genelde paranızı vermiyor sonraları eksik ödüyorlar daha sonra siz sanıyorsunuz benim bir ajansım var ama öyle bir şey yok. Götürdüğünüz hiç bir yayıncıyı sonra alamıyor hak talep edemiyorsunuz iyi düşünün.

Biz Akira Ajans olarak her şeyi net ve doğru şekilde belirtiyoruz. Yalan dolan ile ilerlemiyoruz. Genelde yalan ile ilerleyen kişiler kazanıyor hak yiyerek. Bize Livu ajans açmak için bir çok kişi iletişime geçti. Saatlerce anlattım bilgilendirdim. Ajans kimse açamaz dememe rağmen birilerine inanıp yayıncı götürüp sonra parasını alamadılar sonra bana dönmek isteyen çok kişi oldu iş işten geçmişti. Çünkü eklenen yayıncıları geri alma şansınız olmuyor. Bu tarz durumlara maruz kalmak istemiyor iseniz karanınızı iyi verin.

Kazançlar ve komisyonlar için tablo whatsapp dan paylaşılacaktır veya sadece potansiyeli olan ve yazıları tam okuyup karanını veren kişiler iletişime geçsin lütfen.

0555 188 52 00 whatsapp dan iletişime geçebilirsiniz.