Livu Coins Aldım Hesabıma Geçmedi

Merhaba Livu kullanıcıları, Livu Chat uygulamasından eft veya havale yolu ile coins (Altın Para) aldınız para hesabınızdan çıktı ve coins gelmedi mi ? Bu yazımızda sizlere bunun cevabını vereceğiz.

Livu EFT/Havale İle Para Yatırdım Coins Gelmedi

Livu uygulamasında kullanıcılar ile görüşme yapmak için Altın para yani coins ihtiyacınız olduğundan uygulamaya para yatırmanız gerekmektedir. Uygulamada coins alma yöntemlerinden biriside eft havale ile coins almadır. Coins yüklemesi yapmak isteyen kullanıcıların çoğunluğu bu yöntemi tercih etmekte fakat parayı gönderdikleri anda coinslerin hesabına düşeceğini sandıkları için telaş yapmaktadır.

Livu EFT/Havale ile coins altın para yükleme işlemi şu şekilde yapılmaktadır; Uygulamada yüklemek istediğiniz coins miktarı seçilir ve belirtilen banka iban bilgisine uygulamada belirtilen tutar gönderilir. Para hesabınızdan çıktıktan sonra 1 saat içinde incelemeden geçtikten sonra coinsler hesabınıza geçmiş olur. Bu para direk olarak LİVU ya yatmaz coins i satan firma GPAY dir ve ödemenin incelenmesinden sonra hesabınıza coinsleri yüklerler. 10 15 dakika içinde ödeme yaptığınız halde coinsler hesabınıza geçmedi ise ulaşmanız gereken yer GPAY ve numarası 0850 532 76 50‘dir.

Livu Kredi Kartı veya Banka Kartı İle Ödeme Yaptım Coins Gelmedi

Livu uygulamasına kredi veya banka kartı ile ödeme yaptınız para hesabınızdan çıktı coinsler hesabınıza gelmedi bunun sebeplerinden bahsedeceğim. Livu uygulamasına kredi veya banka kartı ile yükleme yaptığınızda diğer ödemeler gibi buda incelemeden geçer. Hesabınıza birden fazla kredi veya banka kartı ile yükleme yapıyorsanız bu işlemde gecikme olabilir para çekilir coins gelmeyebilir ve sonrasında para iade olur. Yükleme yapmak istediniz ve para hesabınızdan çıktı coins gelmedi 1 saat bekleyin o süre zarfında coinsleriniz gelecektir. Eğer hala coinsler gelmedi ise büyük ihtimalle coins gelmeyecek paranız bankanıza iade olacaktır. Bu ödeme yönteminde iletişime geçebileceğiniz herhangi bir telefon numarası bulunmamaktadır. Yapmanız gereken şey uygulamanın destek bölümünden mesaj yolu ile sorununuzu belirtmek olacaktır.

Livu & Yaarlive Chat uygulamasının Telefon numarası ile ulaşabileceğiniz herhangi bir iletişim numarası KESİNLİKLE YOKTUR.