Telefondan Görüntülü Chat Uygulamalarından PARA KAZANMA (LivU)

Telefon üzerinden internet den para kazanma Livu Birebir görüntülü chat uygulaması olan Livu nasıl kullanılır,nasıl yayıncı olunur ve nasıl para kazanılır;

Öncelikle uygulamayı Google play veya apple store üzerinden indirdikten sonrası uygulamaya telefon , Gmail veya Facebook üzerinden kayıt olmanız gerekmektedir bu işlemden sonrası sol alt köşeden profilinize girip kendinize göre düzenleyebilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken şeylerden birisi Profil resminiz de yüzünüz net görünmeli Kesinlikle kendinize ait resim olmalı ve kayıt ettikten sonrası yuvarlak şablona tam sığmalıdır. (sağında solunda açık kısım kalmamalıdır.)

Yayıncı olabilmek için profilinizi ss alarak (ekran resmini)  bize whatsapp yolu ile iletmek haricin de 5 10 saniyelik reklam içermeyen selfy video su göndermeniz yayıncılığınız onayı için yeterlidir.(Video yayıncılık onayı için gerekli yayınlanmayacaktır.)

Yayıncılık için onay aldıktan sonrası uygulamadan çıkış giriş yaptığınız da profilinize ekstra olarak Gelir raporu geldiğini göreceksiniz ve alt da mercek olan kısma tıkladığınız da sol üst de Tanrıça statüsünü göreceksiniz.

Gelir raporu ne işe yarar; günlük topladığınız hediyeleri ve haftalık baz alınarak toplam bir şekilde takip etmenizi sağlar. Burada arkadaş listesi aramasından,Hediyelerden, tanrıça aramasından ve günlük görevlerden kazanılan altın paralar toplanır çıkan sonuç 750 ye bölünür ve kazancınız dolar bazında ortaya çıkmış olur.(750 Altın para 1 $)

Tanrıça Statüsü nedir ; Tanrıça statüsünü çevrim içi yapmanız durumun da kraliçe duvarında profiliniz yayınlanır aktif olduğunuz süre boyunca duvar da kalacaksınız ve bu duvarı sadece altın para yükleyen mevcut da altın parası olan kullancılar görebilir.Bu duvardan sizi aramaları durumun da dakika da 60 altın para kazanacaksınız. İyi kazançlar sağlayabilmeniz için her konuştuğunuz kişiyi arkadaş eklemeniz akıcı sohbet sunmanız ve ekstra hediye attırmanız daha hızlı yükselmenize yarayacaktır.

Arkadaş listesinden gelen arama ücretini 40 ile 120 altın para arasında seçme imkanınız vardır.

Kraliçe duvarından gelen aramalardan hiç hediye almadığınızı sadece 60 dakika konuştuğunuzu var sayar isek 60 dk x  60 altın para = 3600 altın para yapar  1 saat de ki kazancınızı hesaplamak için 3600/750= 4.8 $ yapar. Bu da demek oluyor ki sadece konuşarak saat de 28 tl kazanabilirsiniz.

Ama bilmeniz gerekir arkadaş listesinden 1 saat konuştuğunuz da ve dk sı 120 altın para yaptığınız da 2 katına çıkar kazancınız saat de 56 tl olur. Hediye aldığınız da kat kat üstüne çıkacaktır. Vakıt ayırıp ilgilendiğiniz taktirde çok iyi paralar kazanabilirsiniz.(Bu hesapta hediyelerden gelen altın paralar yok onlar ekstra kazancınızı artıracaktır.)

Paramı nasıl alacağım ; Ödemeler haftalık olmaktadır Salı veya Çarşamba günü payoneer hesabınıza gönderilir sizin payoneer den parayı çekmeniz de 1 gün sürecektir ortalama her Perşembe veya Cuma para elinize geçmiş olacaktır.(50 $ altı payoneer den bankaya çekilmemektedir.)

Not : Birebir görüntülü chat uygulaması olduğu için karşınıza ne çıkacağı belli değildir uygunsuz görüntülere maruz kalabilirsiniz. Bu durum da es geçebilirsiniz karşınızda ki kişiyi.

İsterseniz görüntüsünün altında Blur yapma seçeneğini kullanarak görüntüsünü bulanıklaştırabilirsiniz. Bu tarz kişiler ile diyaloğa girmeye çekinmeyen yayıncılar yüksek tutarda haftalık kazançlar elde etmekte. Konuşmayan es geçen yayıncılar da haftalık 100 150 dolar arasında kazanç elde edebilir minimum.