Livu Para Kazanma Yayıncılık

Livu ajans nasıl açarım

Livu Türkiye görüntülü chat uygulaması olan livu dan yayıncı olup günde bir kaç saatinizi ayırarak çok iyi paralar kazanabilirsiniz.

Livu da konuştukça kazanıyorsunuz ekstra hediye attırır iseniz daha fazla kazanç elde edebilirsiniz. Kraliçe yayıncısı olduktan sonrası Kraliçe duvarına ekleniyorsunuz bu duvarı sadece altın para yükleyenler görebiliyor, Sizin o duvar da profiliniz yayınlanıyor ve oradan kullanıcılar sizi arıyor. Bu yüzden seçeceğiniz profil resmi çok önemli, Profil resmi kesinlikle kendinize ait olması gerekiyor ve ilgi çekici kurallara uyacak şekilde bir profil resmi seçmeniz daha çok arama almanızı sağlayacaktır. Profil resmi yerine ilgi çekici video yüklemeniz arayan kullanıcı sayısını kat kat artıracaktır.

Livu dan ne kadar kazanç elde edebilirim sorusuna yanıt olarak bu yayıncıya ve ayırdığınız vakte göre değişmektedir şu konuda emin olabilirsiniz vakit ayıran tatminkar tutarlarda paralar kazanabilir.Maaş ödemeleri haftalık olmaktadır. Her pazarı pazartesiye bağlayan gece 02:00 da yeni hafta başlıyor. Çarşamba günü maaş ınız payoneer hesabınıza geçer çekim yaparsanız o gün perşembe günü banka hesabınız da olacaktır maaşınız.

Livu nasıl kullanılır bu konuda gerekli desteği size sağlıyoruz. Livu da yayıncı olmak ek gelir elde etmek istiyor iseniz yapmanız gereken bizimle iletişime geçmek. internet den para kazanmak Livu ile çok kolay.

Bize Ulaşın

Whatsapp & Gsm : 0555 188 52 00 

İlyas KUVAN