Bigolive Türkiye Fenomenlerini Arıyor.

Bigolive görüntülü chat uygulamasında yayın yaparak takipçileri ile eğlenceli vakit geçirip hemde para kazanacak kendine güvenen kısa sürede uygulamada fenomen olabilirim diyen yayıncılar alınacaktır.

Uygulamada para kazanmanız için bazı şartları yerine getirmeniz gerekmektedir. Bunlardan  birincisi ayda 30 saat olan yayın saat kotasını doldurmanız gerekmektedir. 1 gün içinde maksimum 2 saat yayın saat kotanıza işler ve minimum 20 dakika yayın saat kotanıza işler parça parça yayınlarda açabilirsiniz minimum 20 dakika olmak şartı ile ve her gün 2 saat yayın açmak zorunda değilsiniz. İkinci kural hediye kotalarından herhangi birine ulaşmanız gerekir. Ulaştığınız hediye kotası üzerinden maaşlarınız kotasını doldurduğunuz ayın devreden ayı 15 i ile 25 i arası banka hesabınıza yatar. Ay başından ay sonuna kadar topladığınız hediyeler ve açtığınız hediyeler üzerinden değerlendirilir.

Erkek yayıncı alımında yetenek veya görsellik önemlidir. Kotalardan herhangi birine ulaşabilecek potansiyel var ise uygun görülür ve resmi yayıncı olabilir.Bayan yayıncılar da görsellik önemlidir. Sizde kendinize güveniyor iseniz detaylı bilgi almak için iletişim bölümünü kullanarak kendinizden birazcık bahsedip mail atabilirsiniz veya 0555 188 5 200 bu numarayı kullanarak whatsapp dan 1 adet resminizi göndererek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ayrıca çevrenizde ki yayıncılık yapabilecek potansiyelde ki arkadaşlarınızı bize getirir iseniz ve bu kişiler kotasını doldurmakta başarılı olur ise getirdiğiniz kişi başı 15 $ ile 25 $ arasında 1 sefere mahsus komisyon hakkı kazanacaksınız.

Ben yapamam herhangi bir tecrübem yok demeyin yapılacak iş zor bir iş değil biz yapmanız gerekenler hakkında ve her konuda Akira Agency  olarak destek çıkıyoruz.