Görüntülü Chat Uygulamasında Yayın Açarak Para Kazanma

Kamera karşında herkes e açık birebir olmayan küfür,aşırı dekolte,sigara vs yasak olduğu Türkiye de alanın da en iyi indirmeye sahip olan BİGOLİVE  Görüntülü chat uygulamasında yayıncı olacak Bayanlar aranmaktadır. Canlı yayın yaparak para kazandıran uygulamalar

Yapmanız gereken yayın açıp aylık 30 saat olan yayın saat kotasını doldurmak ve belirtilen Hediye kotalarından herhangi birisine ulaşmak. Belirtilen hediye kotalarına göre maaş hak edip ay başından ay sonuna kadar topladığınız hediyeler üzeriden devreden ay ın 15 ile 20 si arası banka hesabınıza ister TL isterseniz Dolar olarak aktarılmaktadır.Dışarıdan bilgi sahibi olmayanlar için her ne kadar zor görünse de hediye toplamak uygulamayı Dünya çapında kullanan üyeler var ve hediye atma oranı çok yüksek Önemli olan Kaliteli akıcı bir yayın sunabilmek izleyenlere ne kadar çok ilgili olur iseniz kazancınızın yüksek olma olasılığı artar.(Görüntü olarak iyi akıcı sohbet edebilen kişiler zorlanmadan kazanç sağlarlar.)

Öğrencisiniz çalışmıyorsunuz veya çalışıyorsunuz size ekstra dan rahat para kazanma şansı sunuyor bigolive Ben yapamam beceremem demeyin ön yargınızı yenip bize ulaşın her hangi bir zorunluluk yok yapamaz iseniz istediğiniz de bırakabilirsiniz.

Yapmanız gereken bizimle iletişime geçmek Whatsapp& GSM 0555 188 52 00 İlyas KUVAN. Yayıncı sağlayabilecek kişiler de iletişime geçebilir.

Yukarı da maaş sistemi yer almaktadır. S3 Seviye yani 2000 $ Alan yayıncılar mevcuttur zor değil ve kaybedecek bir şeyiniz yok. Akira Ajans olarak yanınızdayız.