Görüntülü Sohbetten Para Kazanmak

Görüntülü sohbetten para kazanmak için; telefona Livu uygulamasını indir profilini düzenle ve bize ilet. Eğer sizde evden görüntülü sohbetten para kazanmak istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Telefonunuz dan evinizde boş vaktinizi paraya çevirmek mi istiyorsunuz? Livu sizin için en uygun platform yüz binlerce kullanıcısı olan Livu da yayıncı olup, internet’ten para kazanmanın ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz. Görüntülü chat modellik için iletişime geçin.

Bu uygulama da kazançlar Kraliçe araması , Arkadaş araması ve Alınan hediyeler ile belli oluyor. Toplanılan toplam altın parayı 750 böldüğünüz de Dolar olarak kazancınızı öğrenmiş oluyorsunuz. Kraliçe aramasından çağrı geldi ve açtınız 30 saniyeden sonra 80 coins kazanıyorsunuz. Ortalama dakika ücretiniz 1.5 Tl ye denk geliyor. Arkadaş aramasında dakika ücretiniz 120 coins olacaktır. Neredeyse 2 tl ye denk geliyor.

Kazancınızı hesaplamanız için toplam coins i 750 ye bölmeniz yeterli. Çıkan sonuç sizin dolar olarak kazancınızı belirler. 1 saat lik arkadaş aramasından kazancınız 130 tl olur hediye alır iseniz kazancınız ekstra artar.