Telefondan Yayın Açarak Nasıl Para Kazanılır?

Telefondan yayın açarak nasıl para kazanılır? Telefondan yayın açarak bir sunum veya performans yaparak canlı video aracılığı ile internet üzerinden yayın gerçekleştirebilirsiniz. Önceden kaydedilen videodan farklı olarak düzenlenmemektedir. Gerçek zamanlı, canlı ve sansürsüzdür. Canlı yayınların en önemli özelliği, kişilerin canlı yayın sırasında izleyicileri ile doğrudan etkileşim kurmasını sağlayan bir sohbet odasının veya canlı sohbetin olmasıdır.

Yayın Açarak Para Kazanmak Neden Önemlidir? ​

Gelir akışınızı çeşitlendirmek istiyorsanız, canlı akışlarınızdan para kazanmak, önünüzdeki başka bir seçenektir. Neyse ki, nispeten kolaydır! Herhangi bir yere seyahat etmenize veya ses mühendisleri ile uğraşmanıza gerek yok. Koltuğunuzdan kalkmadan küresel bir kitleye ulaşabilme imkanınız var! Samimi bir ortamda sadece siz ve takipçileriniz var ve insanlar bunu takdir etmektedir. Kendi programınıza ve şartlarınıza göre yayın açabilirsiniz.  Buna devam ederseniz, tutarlı kalırsanız, yüksek hayranlarınız ile etkileşiminizde samimi olursanız, para kazanabileceksiniz. Hemen olmayabilir, ama gelecektir.

Kameralı sohbet ile telefondan para kazanma
Telefondan yayın aç para kazan

Telefondan Yayın Açarak Nasıl Para Kazanılır?

Bunun için livu tercih edilebilir. LivU, doğrudan telefonunuzdan çalışacak şekilde optimize edilmiş özel bir canlı akış uygulamasıdır. Uygulamayı uygulama mağazasından indirmeniz, oturum açmanız, uygulamanın mikrofonunuzu, kameranızı ve konumunuzu kullanmasına izin vermeniz yeterlidir. Telefonunuzu duvara yaslayın ve “Canlı yayına geç”e basın. Yayınınız başladıktan sonra, izleyicilerinizin duvarı değil sizi görebilmesi için kamerayı döndürmek için ekranın üst kısmına iki kez dokunabilirsiniz.

LivU uygulaması hem iOS hem de Android telefonlarda çalışmaktadır. Hemen telefonunuza indirerek telefondan yayın açarak para kazanma fırsatlarından yararlanabilirsiniz.